close
تبلیغات در اینترنت
ماهی کوی - Koi Fish
ماهی من


آخرین ارسال های انجمن
عنوان مطلب پاسخ بازدید نویسنده

اصول طراحی سایت:

0 4 start11

باربری ستارخان برترین شرکت های حمل بار در تهران

0 7 roozfreight

راهکار های پیشرفت طراحی سایت دانشگاهی:

1 6 sangriz

طراحی سایت مزون لباس:

0 7 start11

باربری الهیه برترین شرکت های حمل بار در تهران

0 8 roozfreight

قواعد طراحی سایت موفق:

0 9 start11

مزایای هاست پرترافیک ایران

0 9 forouzan99

طراحی سایت باشگاه ورزشی

0 11 forouzan99

باربری زعفرانیه برترین شرکت های حمل بار در تهران

0 9 roozfreight

عوامل موثر در طراحی سایت خبری:

0 9 sitecup1

طراحی سایت با جاوا:

0 10 sitecup1

طراحی سایت بیمه:

0 9 sitecup1

شاخص های بهترین شرکت طراحی سایت:

0 10 sitecup1

باربری روز برترین شرکت های حمل بار در تهران

0 11 roozfreight

طراحی سایت سوپرمارکت های آنلاین:

0 11 sitecup1

طراحی سایت آموزشگاه و آموزشی:

0 11 sitecup1

طراحی سایت مشاغل خانگی:

0 13 sitecup1

طراحی سایت کتاب فروشی

0 10 sitecup1

طراحی سایت خیریه

0 8 sitecup1

بسته بندی حرفه ای با کادری مجرب در باربری روز

0 13 roozfreight

معرفی انواع گونه های ماهی کوی

841

در مطالب قبلی سایت در مورد نگهداری ماهی کوی صحبت کردیم اما به دلیل مفصل بودن انواع گونه ها و نیاز به توضیحات با حجم زیاد از ذکر انواع گونه ها در پست اصلی اجناب گزیدیم . با توجه به افزایش علاقمندان به این ماهی زیبا در ایران مقاله ای کامل در مورد انواع ماهی کوی نوشته شده است . برای ورود به مطلب قبلی روی لینک کلیک کنید : معرفی و نگهداری ماهی کوی

 

کوهاکو – KOHAKU

قدیمی ترین و اصیل ترین گونه ماهی کوی است . رنگ زمینه سفید با طرح و رنگ های قرمز . رنگ براق و طرح روی بدن و درصد رنگ شدن بدن در این گونه عامل کیفیت آن است .

گونه های Doitsu Kohaku, Gin Rin Kohaku, Maruten Kohaku  و Tancho Kohaku  زیر مجموعه این گونه است که تفاوت آنها در رنگ زمینه بدن ماهی می باشد .

انواع ماهی کوی

تایشو سانک – TAISHO SANKE

رنگ زمینه سفید با طرح قرمز و مشکی . از نژاد کوهاکو گرفته شده که رنگ مشکی نیز به آن اضافه شده است .

گونه های Doitsu Sanke, Maruten Sanke, Tancho Sanke,  و Gin Rin Sanke  زیر مجموعه این گونه است که تفاوت آنها در رنگ زمینه بدن ماهی می باشد .

انواع ماهی کوی

شوا سانشوکو – SHOWA SANSHOKU

به نام شوا بیشتر خوانده می شود .رنگ سفید ، قرمز/نارنجی و در بالای سر رنگ مشکی دارد . همچنین دور بدن نیز رنگ مشکی گرفته است . تفاوت آن با گونه تایشو سانک در این است که بالای سر این گونه نیز به رنگ مشکی می باشد.

گونه های Tancho Showa, Maruten Showa, Gin Rin Showa, Doitsu Showa  و Kin Showa  زیر مجموعه این گونه است که تفاوت آنها در رنگ زمینه بدن ماهی می باشد .

انواع ماهی کوی

تانچو – TANCHO

این گونه بسیار مرسوم و محبوب است . تمام بدن به رنگ سفید است و فقط یک خال بزرگ قرمز روی سر قرار گرفته است .

گونه های Gin Rin Tancho و Doitsu Tancho زیر مجموعه این گونه است که تفاوت آنها رنگ زمینه بدن ماهی می باشد .

انواع ماهی کوی

شیرو اوتسوری – SHIRO UTSURI

رنگ زمینه مشکی با طرح و نقاط سفید .

گونه های Gin Rin Shiro Utsuri, Gin Shiro Utsuri و Doitsu Shiro Utsuri زیر مجموعه این گونه است که تفاوت آنها در رنگ زمینه بدن ماهی می باشد .

انواع ماهی کوی

های اوتسوری – HI UTSURI

رنگ زمینه مشکی با طرح و نقاط نارنجی یا قرمز .

گونه های  Gin Rin Hi Utsuri و Doitsu Hi Utsuri زیر مجموعه این گونه است که تفاوت آنها در رنگ زمینه بدن ماهی می باشد .

انواع ماهی کوی

کی اوتسوری – KI UTSURI

رنگ زمینه مشکی با طرح و نقاط زرد .

گونه های  Gin Rin Ki Utsuri و Kin Ki Utsuri زیر مجموعه این گونه است که تفاوت آنها در رنگ زمینه بدن ماهی می باشد .

انواع ماهی کوی

آساجی – ASAGI

رنگ زمینه سفید با طرح بزرگ آبی نفتی روی پشت و باله های قرمز یا نارنجی .

گونه های  Gin Rin Asagi و Hi Asagi زیر مجموعه این گونه است که تفاوت آنها در رنگ زمینه بدن ماهی می باشد .

انواع ماهی کوی

شوسوی – SHUSUI

رنگ زمینه سفید با طرح خط مانند مشکی یا آبی روی پشت و باله های قرمز یا نارنجی .

گونه های Gin Rin Shusui  و Hi Shusui زیر مجموعه این گونه است که تفاوت آنها در رنگ زمینه بدن ماهی می باشد .

انواع ماهی کوی

ماتسوبا – MATSUBA

رنگ زمینه سفید با طرح بزرگ مشکی روی پشت .

گونه های Ki Matsuba و Aka Matsuba زیر مجموعه این گونه است که تفاوت آنها در رنگ زمینه بدن ماهی می باشد .

انواع ماهی کوی

پلاتینوم اوگون – PLATINUM OGON

کاملا به رنگ سفید است و هیچ گونه خط و خالی ندارد .

گونه های Gin Rin Platinum Ogon  و Doitsu Platinum Ogon زیر مجموعه این گونه است که تفاوت آنها در رنگ زمینه بدن ماهی می باشد .

انواع ماهی کوی

یامابوکی اوگون – YAMABUKI OGON

کاملا به رنگ زرد است و هیچ گونه خط و خالی ندارد .

گونه های Gin Rin Yamabuki Ogon and Doitsu Yamabuki Ogon زیر مجموعه این گونه است که تفاوت آنها در رنگ زمینه بدن ماهی می باشد .

انواع ماهی کوی

کوجاکو – KUJAKU

رنگ زمینه سفید که با رنگ های زرد / قرمز / نارنجی طرح و نقطه گذاری شده است . همچنین رنگ سیاه در عمق رنگ های بدنه دیده می شود.

گونه های Doitsu Kujaku, Tancho Kujaku and Maruten Kujaku زیر مجموعه این گونه است که تفاوت آنها در رنگ زمینه بدن ماهی می باشد .

انواع ماهی کوی

هاریواک – HARIWAKE

رنگ زمینه سفید با طرح نرنجی یا زرد که طرح ها درشت هستند و اکثر بدن را می پوشانند .

گونه های Tancho Hariwake, Gin Rin Hariwake, Doitsu Hariwake زیر مجموعه این گونه است که تفاوت آنها در رنگ زمینه بدن ماهی می باشد .

انواع ماهی کوی

کیکوسوی – KIKUSUI

رنگ زمینه سفید با طرح زرد یا نارنجی که فقط یک طرح بدن ماهی را پوشانده باشد .

انواع ماهی کوی

کومونریو – KUMONRYU

رنگ زمینه خاکستری یا سفید که با طرح مشکی پوشیده شده است . رنگ مشکی فقط بدنه ماهی را پوشش میدهد و سر ماهی و بالای آن بدون رنگ باقی می ماند .

رنگ آنها در طول زندگی چندین بار تغییر میکند .

انواع ماهی کوی

بنی کومونریو – BENI KUMONRYU

مانند کومونریو هستند با یک رنگ اضافه که معمولا قرمز است .

رنگ آنها در طول زندگی چندین بار تغییر میکند .

انواع ماهی کوی

چاگوی – CHAGOI

رنگ آنها به صورت کامل قهوه ای یا برنزی است و هیچ گونه طرح و خط و خالی ندارند . این نژاد به راحتی دست آموز می شود و خیلی سریع از دست غذا دریافت میکند که این باعث تشویق دیگر ماهی ها نیز به همین امر می شود .

گونه های  Gin Rin Chagoi و Doitsu Chagoi زیر مجموعه این گونه است که تفاوت آنها در رنگ زمینه بدن ماهی می باشد .

انواع ماهی کوی

سوراگوی – SORAGOI

مانند گونه چاگوی هستند با این تفاوت که رنگ آنها خاکستری یا نقره ای هست . آنها نیز مانند چاگوی خیلی سریع دست آموز می شوند .

گونه های  Gin Rin Soragoi و Doitsu Soragoi زیر مجموعه این گونه است که تفاوت آنها در رنگ زمینه بدن ماهی می باشد .

انواع ماهی کوی

اوچیبا شیگوری – OCHIBA SHIGURE

ترکیب زمینه خاکستری یا نقره ای با طرح برنزی یا قهوه ای .

گونه های  Gin Rin Ochiba و Doitsu Ochiba زیر مجموعه این گونه است که تفاوت آنها در رنگ زمینه بدن ماهی می باشد .

انواع ماهی کوی

گورومو – GOROMO

بدنه سفید با طرح های قرمز که در داخل رنگ قرمز مخلوطی از آبی یا مشکی پدیدار باشد .

گونه های Tancho Goromo و Maruten Goromo زیر مجموعه این گونه است که تفاوت آنها در رنگ زمینه بدن ماهی می باشد .

انواع ماهی کوی

گوشیکی – GOSHIKI

بدنه سفید با طرح های قرمز که در داخل رنگ قرمز مخلوطی از ابی یا مشکی پدیدار باشد . تفاوت آنها در این است که مخلوط شدن رنگ ها بیشتر است و طرح بزرگ تر است . حدود 5 رنگ باید به صورت کامل در این گونه پدیدار باشد .

گونه های  Gin Rin Goshiki وTancho Goshiki زیر مجموعه این گونه است که تفاوت آنها در رنگ زمینه بدن ماهی می باشد .

انواع ماهی کوی

کیکوکوریو – KIKOKURYU

رنگ زمینه سفید با رنگ پشت مشکی ( به شکل ستون ) و همچنین رنگ مشکی دور چشم ها و بینی .

انواع ماهی کوی

کین کیکوکوریو – KIN KIKOKURYU

مخلوط رنگ نارنجی یا زرد با مشکی در طرح بندی کیوکوکوریو که جدیدترین گونه ماهی کوی شناخته می شود .

انواع ماهی کوی

 

باله بلند چیست : در صورتی که ماهی دارای باله های بلند باشد به آخر نام آن "باله بلند" اضافه خواهد شد .

پوست چرم : بدن هیچ گونه پولک یا فلس ندارد .

فلس درشت : فلس ها از اندازه طبیعی بزرگ تر هستند .

پوست چرم فلش درشت :پوست کاملا بدون پولک است و فقط دو ردیف فلس درشت یکی قسمت بالای ماهی و یکی کنار بدن ماهی کشیده شده است . 

فلس ریز : مانند ماهی های دیگر دارای فلس های ریز می باشد .

پولکی یا اکلیری : فلس های ردیف بالایی بدن ماهی به شکلی براق و درخشنده هستند .

گونه های ذکر شده در بالا همگی اصیل و دارای قیمت بالا هستند . گونه های مخلوط که با قیمت پایین تر در ایران به فروش میرسد نام و نشان خواصی ندارند .

کلا متاسفانه در ایران مغازه دار ها اصلا به نژاد و ... اهمیت نمیدهند و از اسم های اصلی برای فروش کوی های بی کیفیت استفاده میکنند . خوشبختانه در حال حاضر پرورش دهندگانی هستند که کوی های اصیل را به کشور وارد کرده اند و در حال تکثیر می باشند .

تمامی مطالب سایت اختصاصی هستند . کپی برداری از محتوای مطالب غیر مجاز است .

معرفی ماهی کوی - Koi Fish

472

نگهداری ماهی کوی

اطلاعات سریع :

نام : کوی – Koi

نام علمی : Cyprinus carpio

خانواده : Cypriniformes

دمای آب : 2 الی 30 درجه سانتیگراد

بهترین دما : 15 الی 25 درجه سانتیگراد

پی اچ : 6.8 الی 7.2

سختی آب : 2 الی 12 dH – 38.5 ppm الی 214.8 ppm

نگهداری ماهی کوی

معرفی ماهی کوی :

ماهی کوی یکی از ماهیان زینتی آکواریوم است که طرفداران زیادی دارد . این ماهی از خانواده ماهی کپور می باشد . زیستگاه اصلی این ماهی زیبا کشور ژاپن است . در کشور ژاپن به این ماهی "نیشیکیگوی – Nishikigoi" می گویند که به معنی ماهی رنگارنگ ابریشمی است .

این ماهی به عنوان یکی از حیوانات مذهبی در کشور های شرق آسیا نگه داری می شود ( مثل کبوتر های حرم امام رضا ) و تقریبا تغذیه و نگهداری از این گونه در معابد بودا و دیگر خدایان شرق آسیا کاری سنتی است .

ماهی کوی دارای نژاد های متفاوتی است که انواع اصیل آن دارای قیمت بالایی هستند . با توجه به این که این ماهی سرد آبی به حساب می آید برای نگهداری و پرورش در استخر بسیار مناسب است . نگهداری آن در آکواریوم نیز خالی از لطف نیست و می تواند منظره زیبایی را در آکواریوم شما به وجود آورد .

 

تاریخچه نگهداری و پرورش ماهی کوی :

در سالیان دراز ، پرورش دهندگان برنج نیاز به یک منبع غذایی پروتئینی داشتند . به همین دلیل ماهی کوی را برای تغذیه پرورش داده و بعد از اندازه 15 سانتی متری آنها را در مزرعه های برنج رها میکردند تا بعد از افزایش اندازه بیشتر به عنوان غذا از آنها استفاده کنند . پس از چندی متوجه رنگ های متفاوت و زیبای این ماهی شدند و اقدام به تکثیر رنگ های برتر کردند که به این صورت پرورش و نگهداری از ماهی کوی گسترش یافت و امروزه پس از گذشت چند صد سال ماهی کوی با نژاد ها و رنگ های فعلی به وجود آمده است .

نگهداری ماهی کوی

نگهداری ماهی کوی :

با توجه به تحرک این ماهی زیبا شما نیاز به آکواریوم با حداقل 100 لیتر آب نیاز خواهید داشت . آکواریوم بزرگ تر باعث رشد سریع تر و سلامت و تحرک بیشتر ماهیان شما خواهد شد . با توجه به سرد آبی بودن ماهی نباید دمای آب را بیشتر از 30 درجه تنظیم کنید . گرچه این ماهی می تواند تا دمای 32 درجه را تحمل کرده و خود را با آن وفق دهد .

ماهی کوی بسیار آرام و سازگار است و حداقل با هم نوعان خود به دعوا نمیپردازد . نگهداری آن با ماهی گلدفیش ، شارک ، بارب ، پنگوسی گیاه خوار ، کت فیش ، لوچ و امثال آن پیشنهاد می شود . در صورتی که اندازه ماهی کوی بزرگ باشد می توان آن را در کنار بعضی ماهیان گوشت خوار نیز نگهداری کرد که پیشنهاد نمی شود .

آنها در آکواریوم ها و محیط های غیر طبیعی تا حدود 35 سال زنده خواهند ماند که می توان گفت در بین ماهیان آب شیرین این مقدار زیاد به حساب می آید . اما در طبیعت یا استخر های بزرگ عمر آنها تا 225 سال ذکر شده است .

ماهی کوی در محیط طبیعی یا استخر ها می تواند تا حدود 80 سانتی متر رشد کند که در آکواریوم اصلا به این اندازه نخواهد رسید .

نکته مهم : در نگهداری این ماهی در استخر های سر باز این است که پرندگان و حیواناتی مانند گربه نیز دشمن این جانور به حساب خواهند آمد و باید به نوعی مراقب حمله گربه یا پرندگانی مانند کلاغ و شاهین به ماهی های خود باشید .

نکته مهم : این ماهی نیاز به عمق زیاد آب دارد . در آکواریوم حداقل 50 سانتی متر و در استخر ها حداقل 135 سانتیمتر ارتفاع لازم هست . دلیل ؟ لازم است بدانید که در نگهداری این ماهی در استخر ها زمستان در صورتی که دمای هوا کمتر از 0 درجه شود روی سطح آب یخ بسته و دمای آب زیر سطح یخ بالاتر از 0 درجه خواهد بود که باعث زنده ماندن ماهی کوی خواهد شد .
بنابراین در صورتی که ارتفاع آب استخر زیاد باشد ماهی کوی می تواند حتی در زمستان نیز در استخر های سر باز زنده بماند .

در آکواریوم ها پیشنهاد می شود حتما سیفون هر هفته به مقدار 30 درصد آب با آب بدون کلر و با دمای 2 درجه کمتر انجام شود .

نگهداری ماهی کوی

تغذیه ماهی کوی :

تغذیه خوب و مناسب ماهی کوی بسیار با اهمیت است . رنگ ، شادابی و رشد سریع ماهی کوی وابسته به تغذیه آن خواهد بود .

آنها را باید 4 بار در روز با غذای مناسب تغذیه کنید . اما غذا به اندازه بریزید تا فاسد و بلا استفاده نشود .

ماهی کوی را می توان با انواع غذای خشک رو آبی یا کف آبی تغذیه نمود ، همچنین آنها علاقه شدیدی به خوردن کرم ها دارند . بنابراین کرم خاکی ( تمیز و پاک شده ) و میل ورم می تواند یک وعده غذای عالی برای آنها به حساب بیاید .

همچنین برای تغذیه آنها می توان از غذای دست ساز نیز استفاده کرد که در آن صورت وجود سبزیجات در آن باید پر رنگ تر باشد .

تغذیه ماهی کوی در استخر ها هنگام باران پیشنهاد نمی شود . هنگام باران مقدار اکسیژن آب کاهش یافته که باعث عدم هضم مناسب غذا توسط ماهی کوی و اذیت شدن ماهی و کثیف شدن آب خواهد شد .

تغذیه با فاصله زمانی کم و مناسب باعث می شود آنها شما را کاملا شناسایی کنند و از دست شما غذا بخورند که امری بسیار زیبا و جالب است .

اندازه غذا را مناسب با اندازه ماهی خود انتخاب کنید . استفاده از غذا با دانه بندی درشت برای ماهی های کوچک مناسب نیست .

اوایل فصل بهار به دلیل رشد سریع آنها باید از غذاهایی با کربوهیدرات بیشتر برای تغذیه ماهی کوی استفاده کنید و اکسیژن رسانی را به حداکثر خود برسانید . و اوایل فصل تابستان از غذاهایی با پروتئین بالا برای تغذیه آنها استفاده کنید تا چربی و جسته مناسب برای زمستان را داشته باشند .

ماهی کوی می تواند فصل زمستان را بدون تغذیه پیش ببرد . با توجه به دمای پایین آب سوخت و ساز بدن آنها کم خواهد شد .

در صورتی که موقتا دچار مشکل در سیستم هوا رسانی آکواریوم شده اید از تغذیه ماهی کوی بپرهیزید . ماهی کوی برای هضم غذا نیاز به اکسیژن زیاد دارد .

با توجه به خانواده آنها می توان گفت که به صورت غریزی آنها همیشه در کف آکواریوم به دنبال غذا می گردنند و با دهان خود با کنار زدن سنگ ها غذاهای کف آکواریوم را میل می کنند .

جالب است بدانید که در صورت دستی کردن ماهی کوی شما می توانید آنها را با شیشه شیر نیز تغذیه کنید که امری بسیار زیبا و نشاط آور است 😊

نگهداری ماهی کوی

خرید کوی سالم و با کیفیت :

شکل بدن : شکل بدن باید زیبا و بدون نقص باشد . هیچ گونه ضرب خوردگی نباید روی بدن ماهی نمایان باشد . ستون فقرات باید کاملا صاف باشد . شکم ماهی نباید زیاد لاغر باشد یا دارای ورم باشد .

پولک یا فلس : پولک های بدن ماهی باید کاملا براق باشند . لکه های قرمز یا سفید روی پولک ها علائم بیماری هستند . در صورتی که یک یا چند پولک ها از دست داده اند به زودی جایگزین خواهد شد اما اگر اطمینان ندارید می توانید از خرید آن پرهیز کنید .

سر : اندازه چشم ها باید متناسب با اندازه سر ماهی باشد . چشم ها نباید زیاد بزرگ و بیرون زده باشند تا حالت تاری داشته باشند . آبشش ها باید کاملا تمیز و بدون ضرب خوردگی باشند و تنفس ماهی کاملا آرام و با ریتم یک نواخت باشد . دهان ماهی نیز نباید دچار ضرب خوردگی شده باشد یا دارای عفونت های قارچی یا میکروبی باشد .

باله ها : باله ها باید بدون ضرب خوردگی و کشیده و بلند باشند . علائم دم خوره یا قارچ نباید روی آنها پدیدار باشد .

حرکت : حرکت ماهی باید کاملا شاداب باشد . آنها به همه سمت آکواریوم حرکت خواهند کرد و همچنین شن های کف را زیر و رو میکنند .

نگهداری ماهی کوی

نکات مهم برای خرید ماهی کوی :

بهترین زمان برای خرید ماهی کوی بهار است . زیرا در بهار این ماهی به طور شگفت انگیزی می تواند تا حدود 15 سانتی متر رشد کند ! بنابراین با اتمام فصل بهار یا تابستان شما کوی های بزرگی خواهید داشت که هم برای فروش مناسب خواهند بود و هم آمادگی زنده ماندن در زمستان را خواهند داشت.

خرید نژاد های اصیل و با کیفیت هزینه زیادی در بر خواهد داشت و به همان نصبت نیز باید توجه و مراقبت بیشتری انجام گیرد .

اگر بین خرید ماهی کوی سایز بزرگ و کوچک شک دارید باید بگویم که سعی کنید کوچک خریداری کنید . در صورتی که از آنها به درستی مراقبت کنید و درست تغذیه کنید آنها در چشم به هم زدن بزرگ خواهند شد .

هنگام انتقال ماهی کوی از پلاستیک به آکواریوم حتما موارد هم دمایی را رعایت کنید . همچنین با اضافه کردن مقدار کم از آب آکواریوم به پلاستیک ماهی ها را با شرایط آب آکواریوم سازگار کنید و پس از 20 دقیقه ماهی ها را در آکواریوم رها کنید .

ماهی سالم و با کیفیت خریداری کنید . ارزش دارد تا مبلغ کمی بیشتر پرداخت کنید ولی ماهی سالم خریداری کنید . بنابراین از خرید ماهی های مریض یا بی کیفیت جلوگیری کنید .

رنگ ماهی کوی فیش در بزرگی مشخص خواهد شد . بنابراین در صورتی که کوی فیش مورد نظر شما برای خرید اندازه کوچکی دارد زیاد نگران رنگ آن نباشید .

حتی با خرید ماهی های کم اصالت کوی و پرورش آنها شما می توانید سود مناسبی کسب کنید . این ماهی هر چه بزرگ تر شود قیمت بالاتری خواهد داشت .

 

5 اشتباه بزرگ در نگهداری ماهی کوی :

تغذیه بیش از اندازه – تغذیه بیش از اندازه ماهی کوی باعث کثیف شدن آب و مسموم شدن ماهی خواهد شد . هیچ گاه بیشتر از آن چه ماهی ها در 5 دقیقه مصرف میکنند غذا دهی نکنید .

تعداد زیاد در فضای کم – نگهداری تعداد زیادی ماهی کوی در مکانی کوچک باعث مریضی ماهی ها خواهد شد . آنها به فضای زیاد برای شنا و تحرک نیاز دارند و نباید محدود شوند .

فیلتراسیون نا کارامد – فیلتراسیون و سیفون آب در نگهداری ماهی کوی بسیار با اهمیت است . با توجه به تغذیه زیاد آنها و مصرف اکسیژن زیاد برای هضم غذا آب سریعا کثیف می شود و نیاز به فیلتراسیون مناسب و سیفون های پی در پی دارد .

قرنطینه نکردن ماهی جدید – در هنگام ورود ماهی جدید حتما باید آن را مقدار لازم قرنطینه کنید . در صورتی که از این مرحله چشم پوشی کنید ممکن است باعث مریضی تمام ماهیان کوی خود شده و آنها را از دست بدهید .

ورود مستقیم آب کلر دار - آب کردن آکواریوم یا استخر با آب کلر دار باعث صدمه به سیستم آب شش ماهی کوی خواهد شد . مریض شدن یا مرگ ماهی ها نتیجه آن خواهد بود .

نگهداری ماهی کوی

تشخیص جنسیت ماهی کوی :

ماهی کوی نر در سن 2 تا 3 سالگی بالغ خواهد شد در صورتی که ماهی کوی ماده در 2.5 تا 3.5 سالگی به بلوغ خواهد رسید . در صورتی که از بالا به ماهی کوی نگاه کنید متوجه بدن کشیده ماهی نر و بدن تپل ماهی ماده خواهید شد . همچنین نگاه کردن به اندام تناسلی آنها از زیر ماهی به تشخیص جنست آنها کمک خواهد کرد . اگر با دقت به کنار ماهی نگاه کنید متوجه فرو رفتگی زیر شکم ماهی نر خواهید شد .

 

تکثیر ماهی کوی :

تکثیر آنها در آکواریوم های خانگی ممکن نیست . شما نیاز به یک استخر دارید . برای شروع باید یک جفت با سابقه یا تعدادی کوی متوسط با نژاد خوب خریداری کنید که پس از مدتی با یکدیگر جفت شده و تخم ریزی خواهند کرد . بدون نیاز به توجه خواص و مهمی بچه ها بزرگ خواهند شد ، فقط باید تغذیه ، شرایط آب و اکسیژن حفظ شود .

آنها در هر بار تخم ریزی حدود 1000 عدد تخم خواهند گذاشت و لارو ها پس از 6 روز از تخم بیرون خواهند آمد . در روز های اول از جلبک ها تغذیه خواهند کرد و به مرور به تغذیه غذاهای خشک عادت خواهند کرد . برای افزایش سرعت رشد و تقویت آنها نیز می توان از غذای زنده یا غذای دست ساز استفاده نمود .

 

تکثیر صنعتی این ماهی تفاوت دارد . به صورت پیشرفته اسپرم ماهی نر توسط سرنگ تخلیه می شود و همچنین تخم ها از ماهی ماده تخلیه شده و پس از انجام لقاح به صورت مصنوعی از تخم ها و لارو ها نگهداری خواهد شد .

نگهداری ماهی کوی

نگهداری ماهی کوی

تمامی مطالب سایت اختصاصی هستند . کپی برداری از محتوای مطالب غیر مجاز است .
آخرین مطالب ارسالی

معرفی انواع گونه های ماهی کوی

بازدید : سه شنبه 06 تیر 1396

معرفی ماهی کوی - Koi Fish

بازدید : سه شنبه 06 تیر 1396

18 گونه مختلف ماهی گوپی

بازدید : چهارشنبه 31 خرداد 1396

متیلن بلو ( Methylene blue )

بازدید : چهارشنبه 31 خرداد 1396

معرفی ماهی آروانا - Arowana Fish

بازدید : پنجشنبه 18 خرداد 1396

معرفی ماهی اسکار - Oscar Fish

بازدید : دوشنبه 15 خرداد 1396

معرفی ماهی فایتر - Betta Fish

بازدید : یکشنبه 14 خرداد 1396

ساخت ابزار برش یونولیت یا فوم

بازدید : چهارشنبه 10 خرداد 1396

معرفی ماهی گوپی - Guppy Fish

بازدید : چهارشنبه 10 خرداد 1396

آمار سایت
امروز : یکشنبه 29 بهمن 1396
آمار مطالب :
کل مطالب : 27
کل نظرات : 1
آمار کاربران
افراد آنلاین : 2
تعداد اعضا : 33
آمار بازدید :
بازدید امروز : 225
بازدید دیروز : 325
گوگل امروز : 37
گوگل دیروز : 127
بازدید هفته : 1,942
بازدید ماه : 5,215
بازدید سال : 13,777
بازدید کلی : 56,023
اطلاعات شما :
آی پی : 54.147.147.224
مرورگر :
سیستم عامل :
نمودار بازدید :
اطلاعات کاربری
ورود کاربران
عضویت در سایت
کلمه عبور را فراموش کردید ؟

نام کاربری :
رمز عبور :

عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد